Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Преносим стоматологичен рентген Toshiba за 3500 лева

3500 лв.

Описание:

Нов преносим рентген за зъбни снимки, в комплект с дигитайзер за фосфорни плаки. Работи перфектно както с цифров сензор, така и с фосфорни плаки. Предлага се в пакет със 50 броя самопроявяващи се  плаки ERGONM.X. Апаратът е с напрежение: 60kV, време за експозиция 0.2-0.5 секунди.
Отговаря на всички стандарти за безопасност на Европейския съюз. Притежава собствена стойка за позициониране с цел по добро заснемане, както и дистанционно управление за работа от разстояние.

Дигитайзерът е предназначен за моментално сканиране на фосфорни плаки, като създава цифрово копие качено на компютър.

Компактен и лесно преносим, позволява работа в отдалечени и трудно достъпни населени места.


За помощ при поръчка: 0878639133
Гаранция: 1
Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Моля изчакайте...
1259 Прегледа

2 Коментара

  1. Ани каза:

    Имам подобен рентген от години. Създава изображения на плака с качеството на кугела. Не прекалявам с употребата му от съображение за личната ми безопасност. Все пак го държа в ръцете си. Този модел обаче изглежда значително по-добро решение заради стойката и възможността за дистанционно заснемане.

  2. Тихомир каза:

    Варианта за работа с плаките и дигитайзера е много примамлив. Притежавам секторен кугел и дигитален сензор. Кабелът му веднъж вече се прекъсна и ми го смениха гаранционно. Доста съм предпазлив когато работя с него, цената на нов кабел е почти колкото самия сензор. Скоро ще правя кабинет на село и комплекта за заснемане ще ми върши перфектно работа. Мисля, че ще се възползвам!

Оставете коментар за тази обява


Обади се сега