Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Стоматологичен компресор 800 вата – 650 лева (пакетна цена 400 лв.)

650 лв.

Описание:

Нов стоматологичен компресор с мощност 800W, въздушен поток 120 литра в минута и капацитет на резервоара 50 литра. Подходящ за стоматологични кабинети с висока натовареност. Тиха работа, под 60 децибела шум.
Компресор+ шумоизолиращ шкаф 750 лева.
*Пакетна цена в комплект със стоматологичен стол 400 лева
Гаранционен и извън гаранционен сервиз. Безплатен монтаж за Пловдив и региона.

Предлага се вариант и с външен професионален изсушител за отстраняване на водния конденз от стоматологичната машина. Удължава живота на стоматологичния стол и повишава качеството на извършваните стоматологични процедури.

 

За помощ при поръчка: 0878639133
Rating: 4.8/5. From 4 votes.
Моля изчакайте...
2388 Прегледа

3 Коментара

 1. Камен каза:

  Супер компресор! Набира налягане бързо, има голям резервоар и запас от въздух. Работя в едно село, където през ден спира тока за по няколко минути. В тези моменти благодарение на него продължавам да не прекъсвам работата си. Препоръчвам!

 2. Е. Фотева каза:

  Малко е по-шумен от стария ми маслен, но пък се включва по-рядко и поддържа стабилни обороти на турбината.

 3. Yanica каза:

  Не мога да повярвам, че години наред съм подлагала пациентите и себе си на стрес и съм работила в толкова вредни условия!
  След като стария ми компресор изгоря поръчах този с шумоизолиращия шкаф. Острият бръмчащ звук изчезна, хроничното ми главоболие също, а пациентите ми видимо станаха по-спокойни.
  Понякога рутината на професията не позволява да забелязваме неща, които ни натоварват ежедневно. Обръщайте им внимание колеги!

Оставете коментар за тази обява


Обади се сега